15 Temmuz 2014 Salı

kolay parfe

yazı yok sadece tarif.....
kuzen gülşaha bu güzel tarif için teşekkür ediyorum

1 paket krem şanti
1 su bardağı sütle çırpın 
1 saate yakın buzdolabında bekletin 
şantinin içine 
5 tane halley
1 paket biskrem
1 paket hanımeller 
kırıp karıştırın 
1 su bardağı ceviz ilave edin karıştırın 
kalıbı streç filme kaplayın 
bastırarak kalıba malzemeyi dökün 
buzlukta en az 3 saat bekletin 
ters çevirerek kalıbtan çıkarın 
üzerine bir paket çikolatalı sosu hazırlayın soğutun servis öncesi üzerine dökün 

not=gülşah tupperın prenses kalıbında yapmış 
not=halleyi son zamanlarda yememeye çalışıyorum iç malzemesinden dolayı 
halley yerine çokonatta kullanabilirsiniz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cretsizSayac.com kodu baslangici-->
hit counters